Kategorier
Deepedition DigitalPR Seminarium

Frukost på United Power: digitalt och trendigt

Jag har ju som de flesta vet börjat att jobba på United Power och Deepedition Digital PR är delägare i byrån. Idag onsdag hade vi vår första frukost och jag inledde med en spaning på vilka trender: både på kort och lång sikt som vi möter. Det här är en kort version av den mycket mer utvecklade version som jag och @sa_na_si kommer att köra framöver. Läs också mina prognoser inför 2013.

Tyvärr blev något fel efter ca en halvtimme och kameran slutade att filma vilket gör att otroligt bra presentationer av @reworked och @entapir inte finns kvar men förhoppningsvis kan vi hitta nya tillfällen att göra dem.

Ps. Bortsett från att det var något märkligt med att kameran la av att spela in efter en tid så måste jag säga att jag är oerhört nöjd med mitt nyinköp av DSLR: en Canon 650D. Fördelen med den är att den har autofokus även när man filmar vilket fungerar oerhört bra en sån här gång. Ljudet är inspelat med en mygga som jag köpt på Teknikmagasinet. Redigering i Premiere. Ds.