Kategorier
Deepedition DigitalPR

Deepedition blir delägare i United Power

Efter tre fantastiskt roliga och oerhört intensiva år som egenföretagare och underkonsult till JMW Kommunikation blir jag nu en del av en reklambyrå, United Power, stationerad i Falun. Jag blir, genom mitt bolag, delägare och kommer att jobba som planner med inriktning mot digitala medier. Tillsammans med min vän Jesper Wallerborg som är digital director ska jag bygga ett vasst digitalt erbjudande.

Vanligtvis brukar man förklara att det handlar om ”familjeskäl” eller liknande. I det här fallet är det en stor del av anledningen att jag väljer att lämna Stockholm som huvuddel av arbetet: jag vill ha närmare hem, kunna vara mer med mina barn som nu växer upp i en hiskelig fart.

När jag nu fick chansen att vara med på den spännande resa United Power har startat var det dags att dra mig hemåt Dalarna på heltid.

Deepedition DigitalPR kommer att delvis finnas kvar operativt med vissa föreläsningsuppdrag och pågående uppdrag under en tid men United Power är framöver min hemvist och fokus. Bloggen kommer tills vidare att fortsätta att uppdateras med postningar om digital branding, sociala medier mm liksom även Facebooksidan.

Det har varit tre lärorika år och jag är tacksam att fått göra dem. Tacksam för att fått chansen att jobbat med alla de kunder jag haft och framförallt djupt tacksam för chansen att jobba med JMW Kommunikation. Min djupaste respekt och tacksamhet till Brit Stakston, Björn Mellstrand och Jocke Karlsson och alla medarbetare som jag fått jobba med under de här åren. Tacksam för alla kunder jag fått lära känna och arbeta med.

United Power är en byrå som funnits i tjugo år i år och arbetat med allt från Mekonomen, OnOff, Milko och Leksands Sommarland, Svenskt Sigill och många flera. Att jag går in i den är en del av ett långsiktigt framtidsbygge och generationsskifte. Vill ni komma och hälsa på så hör av er till mig och dyk sedan upp i den fantastiska byggnaden Centralpalatset på Holmgatan mitt på gågatan i Falun.