Kategorier
Allmänt Uppdrag

Location: #almedalen. Action: #gma11

Efter en fantastisk Peace & Love-festival och ett grymt Business & Pleasure så är det dags för att packa för årets Almedalsvecka. Jag kommer att jobba med JMW runt Godmorgon Almedalen (#gma11), som leds av @britstakston och @jocke och rattas av @bjornfalkevik. Själv ska jag spana lite runt hur organisationer och företag lyckas att integrera det de gör i Almedalen till andra som inte är på ön och lära av det, liksom att jag och @agaton ska leverera statistik och analys från data som kommer från Twingly.

8.00 varje morgon direktsänder vi via webben. Kolla in första programmet. Där har jag bland annat kollat genom alla de appar som finns runt Almedalen. Jocke har publicerat själva grundmanus. Kolla också in bakomscenen-grejerna från Socialvideo.

Blir en del bloggposter på jmw.se runt allt som händer. Kolla också in kollegan och vännen @thomashansen83 som kommer spana på mingellivet.

Jag ska försöka hinna att möta lite folk, mingla lite: fr a ser jag bl a framemot Daladagen som mina vänner på Smida och Brutalpr är med och jobbar på. Självklart blir det häng på TedxAlmedalen och mycket mer.

Kommer när jag hinner uppdatera lite runt allt här också. Heja på mig när jag sitter nere på H12 och bloggar, jobbar och allmänt hänger mellan mina spaningar.