Kategorier
Deepedition DigitalPR Uppdrag

Imorgon börjar Peace & Love

Imorgon börjar den fantastiska festivalen Peace & Love här i Borlänge. Mängder av unga och även äldre samlas för att lyssna på bra musik men också lyssna på smarta människor som pratar runt årets teman Hopp, Mod och Kärlek.

Deepedition DigitalPR har under våren fått möjligheten att jobba med Peace & Love och deras sociala medienärvaro. Det har inneburit idé och konceptualiseringar, innehållsstrategi och coaching för bloggen, innehållet och användning av Facebook , Twitter (oerhört kul att se utvecklingen av det kontot) och en mängd bra planer som inte genomförs i år men kanske nästa? Det är ett icke-betalt jobb (jo, jag får biljetter) som varit spännande eftersom Peace & Love drivs av engagemang, passion mitt i sin professionalitet. Det har varit roligt att lära känna människorna bakom kommunikationsinsatserna och jag hoppas att jag får fortsätta jobba med dem framöver. För det stora med Peace & Love är att det är så mycket mer: det handlar om en idé och en vilja till att förbättra världen – inte bara med festivalen utan P&L Foundation mm.

Själv kommer jag under torsdag-lördag försöka se så mycket bra musik, allt från Teddybears, Soilwork till Sahara Hotnights, Sounds och självklart kan man inte missa Dylan men också lyssna på exempelvis Jesse Jackson som kommer till festivalen tack vare min vän Niklas Wass.