Kategorier
Uppdrag

Business & Pleasure – en öppen scen för idéer

Business & Pleasure är en del av Peace & Love-festivalen och en idé från min gode vän Niklas Wass. För tredje året i rad så samlas ett stort antal personer från främst Dalarna för att komma med idéer, mötas och knyta nya kontakter under tiden att frågor diskuteras. Business & Pleasure drivs av tron att när de traditionella strukturerna inte finns så skapas kreativitet och nya tankar. Business & Pleasure är stället, drivhuset för den kreativiteten. Eller som vi uttrycker det i inbjudan:

Business&Pleasure är endast en katalysator, så det är upp till dig själv att driva intressanta idéer och samarbeten vidare efter dagens slut.

I år kommer Kevin Lampe och Kitty Kurth, från Kurth&Lampe som arbetat med Barack Obama, Bill Clinton och Al Gore att inleda med en inspirationsföreläsning.

Om du är sugen på att testa ett nytt sätt (som beskrivs här) att bryta tankar mot andra som kan komma från många olika platser så kom dit. Det går fortfarande att skaffa biljetter!

Jag har nöjet att lägga en del av min tid på att ideellt vara med och skapa närvaro digitalt för Business & Pleasure. Tanken är att även om du inte kan komma ska kunna både se vilka frågor som diskuteras och få del av några av svaren. På bloggen kommer de idéer som fötts ur de olika diskussionerna att finnas kvar (du kan kolla förra årets idéer redan nu), via Twitterkontot @bizandpleasure kan du följa med livetwittrandet respektive hashtaggen #bandp11 eller diskutera vidare på Facebook.

Vi ses väl?