Kategorier
Deepedition DigitalPR

Grattis!

I förrgår fyllde Deepedition DigitalPR fyra år. Det har gått fort. Och onekligen har jag en snyggare logotyp nu (tack @sa_na_si). Att det var en årsdag glömde jag visst bort. I måndags var det annandag påsk och jag var och föreläste för YFD (läs om den föreläsningen på min andra blogg). Det var faktiskt just en föreläsning för Norran som var det första jag gjorde som egen företagare för fyra år sedan. Det var också i måndags ett år sedan jag tog över en bit av United Power. Det hinner hända mycket på ett år. I veckan köper Deepedition en bit till och blir tillsammans med VD största ägare.

Vill också gratta JMW som i år fyller 10 år, även det i måndags.

Senaste tiden har jag föreläst mer än någonsin vilket är oerhört roligt. Sociala medier är fortfarande en viktig del där många känner att man behöver mer kunskap. Just nu arbetar jag och @sa_na_si fram en ny föreläsning som riktar sig mot att bygga varumärke i sociala medier.

Helt enkelt är det nu en större struktur, mer strategi och taktiskt innehåll måste till för att inte investeringen i sociala medier. Vi fortsätter också att föreläsa om marknadsföringstrender i en digital värld. Jag har hållit ett antal seminarier för företag för att arbeta fram en strategi för nästa steg in i sociala medier liksom flera digitala strategier respektive sociala medie-strategier liksom att jag fortsätter att jobba med sociala mediecoaching.

 

Post #071 i #blogg100