Kategorier
Konferens

Jag och Sarah pratar på Digital Knowledge Day. Här kan du få vip-pris

Det finns så mycket bra som görs på sociala medier. Och så mycket som kanske inte är så bra. Det är något som jag och @sa_na_si ska prata om på Digital Knowledge Day den 10e april. Jag skrev om dagen förra året och i år får jag stå på scen.

dkd13

Det vi ska göra är helt enkelt att titta på bra digitala kampanjer och dåliga. Hiss och diss helt enkelt och det kommer gå fort. Ska bli fantastiskt kul att få göra något sådant och tillsammans med Sarah. Det kommer gå fort och eftersom vi är bland de sista ska vi se till att det inte blir speciellt tråkigt.

Det kommer bli en spännande dag med massor med fantastiska talare. Läs om oss alla här.

Självklart ska du komma! Eftersom du läser min blogg så kan du få ett specialpris. När du beställer biljett skriver du in koden dns13. För att det ska fungera så ska du klicka på den gula knappen ”Click here to enter a promotion code” och där fylla i koden så visas VIP-priset som valbart alternativ.