Kategorier
Deepedition DigitalPR

Boka en föreläsning om digitala trender och sociala varumärken i december

Det lackar mot jul och många företag har trevliga julavslutningar, glöggaftnar och liknande kundevent. Många kliar sig i huvudet över vad de ska bjuda på mer än glöggen, pepparkakorna och kanske julbordet.

Jag har en idé.

Boka mig, @Deeped, för en spännande föreläsning om morgondagens digitala trender och om hur varumärken blir sociala. Det är en spännande resa på ungefär fyrtiofem minuter – en timme in i den nya världen av ettor och nollor, där nästan hela Sveriges befolkning har skapat sig en vardag: Facebook, Google+, Twitter. Och en resa in i framtiden av ”internet of things”, ”augmented reality” och ”digital brand storytelling” för att nämna några uttryck som används ofta.

Jag blir er guide in i en glimt av det som kommer. Underhållande, spännande och kunskapstätt.

Ring mig på 0706480861 eller maila niclas@digitalpr.se

Läs gärna mer här på bloggen eller följ mina dagliga nyhetsuppdateringar på min Facebooksida.

Deepedition DigitalPR är ett enmansföretag där jag Deeped Niclas Strandh hjälper företag att förstå, hitta rätt och skapa affärsnytta i den digitala världen. Digital PR och social marknadsföring är mina specialiteter. Som föreläsare, strateg och coach har jag jobbat med många olika företag och organisationer genom åren. Jag tillhör de riktiga gamla rävarna inom sociala medier och lever mycket av mitt liv på de plattformar som jag älskar. Jag blev utsedd till Sveriges näst mest inflytelserika digitala pr-konsult av Cision och har föreläst sedan 2007 om sociala medier, digital marknadsföring och varumärken.