Kategorier
Allmänt

Roligast på Google+? Well – där dog den tjänsten…

Kan nog inte vara så mycket kul på den nätverkstjänsten när IDG olovandes väljer att använda min bild till en artikel om tjänsten GPC.fm:

men det verkade bli direkt trafiktopp eftersom när jag skulle gå in på tjänsten efteråt så såg det ut så här:

Oops! Google Chrome could not find plus.google.com

Och fortfarande så tror jag inte Google+. Blev i veckan väckt av Ny Teknik som ville ha en intervju om plattformen och jag sa som det var: jag tror inte de kommer att lyckas mer än som ett rätt nischat nätverk. Oavsett om de satsat på Angry Birds i sina spel.

Min analys av Google+ håller fortfarande tycker jag.

GPC.fm då? Well. Jag kan inte hålla med om att den vare sig är matnyttig eller speciellt enkel även om den försöker lösa problemet med att hitta folk utifrån deras intressen. Frågan är dock om man som person är så jäkla ensidig?