Kategorier
Kurser

Från ingenting till något bra

Att vara egen företagare är speciellt. Att välja att göra saker enligt eget huvud, att välja att jobba i princip 24/7 och faktiskt vara utanför normala samhällsskydd. Och samtidigt känna att man styr och äger sitt eget liv.

Under Business & Pleasure så skapades en interaktiv rörlig utbildning i entreprenörskap till och med namnet crowdsourcades under eventet och jag bokade upp domäner för Från Ingenting Till Något Bra. Under dagen filmades en mängd personer som fick ge sina bästa tips.

Sajten: Från ingenting till något bra är nu uppe och kommer efterhand att fyllas på med fler ”kapitel”.

Idéspruta är såklart Niklas Wass, från BrutalPR. Deepedition DigitalPR är med på ett hörn tillsammans med Frsbrg mfl.

Johannes Hansen har också skrivit om projektet.