Kategorier
Deepedition DigitalPR Socialbydefault

Jag vann visst…

 

 Jag vann. Helt ärligt trodde jag inte ens jag skulle komma med på listan i år. Det är lite som att vinna mitt ibland giganter. 

Tack. Det här är mitt tacktal:
Jag ska be att få citera en sak från början:
”Att tillaga en kopp te är en konst och en vetenskap.” Om konsten att tillaga te kan man bland annat läsa hos George Orwell i hans essä ”A nice cup of tea” från 1946.

Vill man läsa om sociala medier och digital pr så kan man läsa det hos mig. Uppenbarligen.

Skämt åsido. Det är en ära att stå här och ta emot priset. När man ser listan varje år blir man ödmjuk inför det faktum att det är en mängd smarta, duktiga personer som alla är värda att stå här.

Liksom att det finns så många som arbetar oförtrutet men inte riktigt når listan men är likväl smarta, grymma och för utvecklingen framåt.

Så tack familjen, tack UP, tack Sarah, tack alla som jag fått möjlighet att inspireras av varav flera sitter nere vid bordet, tack alla jag fått inspirera, lära och lära av i föreläsningar, utbildningar och vardagligt arbete med sociala medier och digital pr. Tack alla fantastiska kunder och tack alla som följer, frågar, tipsar, länkar.

Jag vill avsluta med ett annat citat. Ett citat som passar idag när vi utanför känner av ondska och rädsla. En uppmaning från Monty Python:
”Make tea not war!”

Min Periscopesändning

När det gäller te kan man förkovra sig hos Buzzfeed.

Min lilla intervju inför finalen finns här.