Kategorier
Konferens Socialbydefault

Internetdagarna 2015: Den digitala människan

0425cba969b9d02487fbe234550892c3

Det är dags att anmäla sig nu!

Vi har arbetat fram vad vi tycker ett fantastiskt program. Det sprakar och spretar eftersom det är fyllt av massor av visioner, kunskap, olika vinklar på temat den digitala människan! Läs gärna intervjun med Deeped.

Ur programmet: visionär biohacking med Hannes Sjöblad som är Sveriges mest framåtblickande inom mötet mellan människa och maskin. Förra året vid Internetdagarna chippade jag och Sarah oss – nu får vi höra vad nästa steg är. Micke Kazarnowicz var med förra året och pratade wearables – i år pratar han mer djupgående om hur Människa 2.0 innebär att ha koll på sig själv, sin data.

Förra året var både Sara Bengtsson och Jonas Mosskin med i en panel: vi insåg direkt att de båda vill vi ha med på varsin egen session. Sara kommer prata om det digitala utifrån ett neurologiskt perspektiv och Jonas kommer att närma sig människans själ i mötet med det digitala.

Danica Kragic är en fantastisk gäst i programmet som kommer att prata om sin forskning om robotar och människor. Sedan kommer Susanne Timsjö ta vid och berätta om ABBs forskning runt att hitta gränssnitt mellan människa och maskin i en digitaliserad värld.

Som grädde på moset gästas vi också av Microsoft Sveriges VD Jonas Nilsson som ger oss en vision om hur morgondagens människa lever sin digitala vardag.

Dagen avslutas med konst: Carin Ism kommer att prata om och visa på sin konst som inspireras av det digitala mötet.

Det som började som en idé att göra ett spår om den digitala utvecklingen för två år sen har nu blivit en tredje del: den digitala människan. Jag och Sarah avslutar  en tripod runt den digitala verkligheten med ännu en heldag på Internetdagarna med gäster, diskussioner och spännande händelser.

Social by default kommer sedan ge några bilder utifrån de tre år som vi borrat ner oss i den digitala verkligheten på Internetdagarna.

Kom dit!

Läs mer om den och följ utvecklingen av programmet på Internetdagarna!