Kategorier
Seminarium Socialbydefault

Social by default om den digitala folkligheten

#socialbydefault på Kntnt och Visual arena.
#socialbydefault på Kntnt och Visual arena. Foto: @mikumaria

Jag och Sarah föreläste på den fantastiska Visual Arena på Lindholmen Science Park i Göteborg förra veckan. Det var Kntnt som anordnade en frukost föreläsning. Förutom föreläsningen så blev vi intervjuade:

Social by default – intervju from Kntnt on Vimeo.

Själva föreläsningen finns här – tyvärr utan den extra krydda som en 7×5 m högupplöst skärm gav.

Nästa fredag föreläser vi i Motala på konferensen #modig. Om du är i närheten föreslår jag att du fixar en biljett. Förutom jag och Sarah så får du höra Johan Ronnestam och några till. Plus att se Richard Herrey – och Sarahs gyllene skor. För mer om oss: Social By Default.