Kategorier
Deepedition DigitalPR Konferens Seminarium Socialbydefault Uppdrag

Föreläsa är livsviktigt: #socialbydefault lever rejält

#socialbydefault alldeles i början
#socialbydefault alldeles i början

Rubriken stämmer ganska bra in på mig sedan många år och det är grymt skojigt att inse att jag nog smittat av mig på Sarah (@sa_na_si). Vi fortsätter vårt koncept #socialbydefault som vi byggt på senaste ett och halva året. Sajten lämnar fortfarande en del övrigt att önska men det kommer – och vi utvecklar ett antal workshops för tillfället som än mer fångar in de behov vi möter när vi föreläser. Mer om det på Socialbydefault senare i maj. Samtidigt håller vi på att titta på fler samarbeten där vi trots olika byråhemvister jobbar tillsammans med kunder. Vi är ju båda konsulter och därmed vana att gå in i andra sammanhang.

Föreläsningar alltså.

Tillsammans har vi två stycken nästa vecka vilket är galet kul! Sen har Sarah en egen kundföreläsning på tisdagen och jag en lunchföreläsning på fredagen för Experis i Falun. Smockad vecka and we love it.

  • SETT-dagarna i Stockholm (Kistamässan). Vi kommer att föreläsa och inspirera på Styrning- och ledningsspåret runt digitala trender och sociala medier. Spännande fortsättning och utveckling av det vi föreläste om på hos ATEA under BETT-konferensen i januari. Wearables och lifelogging-data, sociala medier just nu, mobiliteten och mer. Vi håller oss från att prata skola specifikt – för det är så många som kan bättre än oss men vet att vi kommer med nya infallsvinklar som kan starta nya tankar hos åhörarna. Fyrtiofem minuter men om ni är där – missa inte att komma fram och prata, fråga och sånt.
  • Kntnt frukostföreläsning i Göteborg (Visual arena, Lindholmen). Fullsatt föreläsning hos content marketing-byrån Kntnt men det går att ställa sig på kölista. Spännande på många sätt: för några veckor sedan ”drabbade” jag och några till samman med Kntnts VD runt Facebook – gissar att det kan komma att bli en hel del prat runt det :). Men också spännande då Visual arena är en häftig plats och skärmen är för mig som nörd något som man bara kan drömma om. Vi kommer att prata beteenden, prata sociala medier i nästa läge – och en del annat.

Vill också redan nu tipsa om #modig. Den 23 maj i Motala pratar jag och Sarah på samma scen som Johan Ronnestam om digitala möjligheter, sociala medier i entreprenörskapet och en värld i förändring: från olika perspektiv och med olika grad av abstraktion. Det är extremt kul att få vara med på det här eftersom det är en konferens som drivs av duktiga entreprenörer som tror på sin stad och region. Köp biljett om du bor i närheten – eller kom dit och häng med oss.

Förra veckan körde vi vår kurs Bygga varumärke i sociala medier för tio stycken fantastiska personer. Intensivt, galet roligt, oerhört inspirerande även för oss. Den kursen kommer att gå av stapeln igen i sommar: 25-27 juni på Berghs i Stockholm. Anmäl dig redan nu.

Om du vill boka oss så är vi jätteglada. Gå in på sajten eller ta kontakt med oss på Twitter: @deeped eller @sa_na_si.

 

Detta är, tro det eller ej, en postning i #blogg100: ibland måste man helt enkelt låta det nyttiga och det roliga slås samman :).

Alla postningar hittar du samlade på min blogg Deepedition.com.