Kategorier
Deepedition DigitalPR

Föreläsningar och #blogg100

cheese

Det är lite tyst på den här fronten just nu. Jag är inne i en intensiv arbetsperiod just nu. Förra veckan var första delen av Deeped Tour, den här veckan fortsätter Creative Day och nästa vecka är det både Motala och slutgig för Creative Day. Samtidigt arbetar vi på United Power med flera spännande kunder där jag just nu jobbar fram två digitala strategier för två stora kunder.

Samtidigt har jag hoppat på #blogg100 som Fredrik Wass (@bisonblog) initierade förra veckan. Det är nu 500 bloggare som satsar på att blogga 100 dagar i sträck. Idén är att själv komma igång mer med sitt bloggande, att lyfta upp bloggen som i många fall hamnat lite i skymundan i samband med fr a Twitters starka frammarsch de senaste åren. Jag själv använder min personliga blogg Deepedition.com för detta och har valt att försöka undvika att i det här projektet skriva om sociala medier. Det fantastiska är den gigantiska bredden på vad som skrivs. Extra roligt är att min dotter också är med vilket innebär att det blir bloggande vid köksbordet då och då.

Om det inte händer så mycket här så föreslår jag att du följer mig på Twitter som @deeped där jag delar intressanta länkar som dyker upp och gillar min sida på Facebook där jag försöker fylla på med intressanta nyheter från sociala medier och digital marknadsföring.

Tillbaka till föreläsandet. Att börja föreläsa med en annan person efter att rätt länge gjort det själv är ett vågspel. Särskilt när man endast kan planera saker via Skype och båda har fulla agendor på sina respektive jobb. Men samtidigt är det roligt när det landar så bra, när det känns som att två blir mycket bättre än en. Vill du se min och Sarahs första föreläsning tillsammans från förra onsdagen på Easyfairs så finns den här, bästa @johanlange bambusade:

Vi kommer fortsätta att föreläsa tillsammans när tillfälle ges. Om du är intresserad av en föreläsning med oss om digital marknadsföring på bredden, tvären och djupet så hör av dig till mig: niclas@digitalpr.se eller 0706480861.