Kategorier
Deepedition DigitalPR

Kung? Nåja – lite guruvarning kanske :)

Det här med media är inte alltid lätt. Man pratar på och det kräver mycket av journalisten att hänga med. Det jag lärt mig sedan flera år är att se till att få läsa det som skrivs. Grymt viktigt både för mig som intervjuad men också för journalisten: två timmar intervju kräver mycket fokus.

Det blev en bra artikel av Svante Larsson  i slutänden, även om jag alltid har svårt för att se mig själv som både expert, guru eller ”kung”. Särskilt efter alla diskussioner om twitterelit och #flickjox.

Men i gamla lokalblaskan (jag har ju bott i Köping under min ungdomstid) BBL/AT så står nu i alla fall

Niclas är kung på sociala medier

Start - bblat.se
Uploaded with Skitch!

Vill man veta mer om sociala medier och den digitala framtiden så får man gärna höra av sig!