Kategorier
Plattformar Sociala medier

Facebook får ett ansiktslyft

Så fort Facebook gör något radikalt som syns brukar det bli en mängd diskussioner – minns när statusuppdateringen plötsligt blev jättestor.
Nu har de nya profilerna kommit, något som Mark Zuckerberg berättade om på 60 Minutes, vilket onekligen i sig är fascinerande: Facebook som fortfarande av en del personer (typ vissa it-avdelningar och chefer) ses som ”lekande” får plats i det klassiska nyhetsprogrammet.

Redan nu kan man uppdatera sin egen profil.

Min ser ut så här:

Facebook | Niclas Strandh

Det blir en snabb snapshot av vem man är och bilderna är upplyfta. Det känns uppdaterat och faktiskt riktigt snyggt.

Mindre missar. Exempelvis ser man bara en arbetsplats – om man som jag har två så blir det konstigt. På samma sätt måste man tänka om när det gäller alla delar man fyller i – vad är det man vill ska synas i översikten.