Kategorier
Deepedition DigitalPR

Strandh DigitalPR går in i november

Aktiviteten utåt är relativt låg men bakom så är det full fart. Strandh DigitalPR har fullt upp med nya spännande uppdrag såväl i min roll som planner på JMW som i egna företaget. November är just nu fyllt av roliga uppdrag och några av dem är:

  • Kurs för företagare i Mora tillsammans med Wajrum och MoraParken. Tre tillfällen där både strategi och praktisk hands-on implementering ingår.
  • Deltar i dialogseminarium och en egen föreläsning på Impact of sound and images in contemporary culture, Högskolan Dalarnas seminarium om det nya medielandskapet.
  • Föreläsning för Familjeterapeuterna i Dalarna, där många nya frågeställningar kommer att komma upp.
  • Seminarium med konfirmandledare i Västerås stift. Ett uppdrag jag tror att de som känner min bakgrund inser är oerhört spännande.

Förutom det är det många kul projekt som pågår och som jag hoppas kunna berätta om när de är genomförda. Jag är tacksam för att kunna i mångt och mycket leva min dröm: driva mitt eget företag och jobba med några av branschens bästa som en ”inbäddad” del av JMW.