Kategorier
Konferens

Business & Pleasure goes live

Idag kommer jag jobba med Business & Pleasure, en open stage unconference (hur många buzzwords kan man få ihop på samma gång :)) som handlar om att samla kreativa personer från olika ställen, låta de som är med bestämma agendan där och då. Självklart ligger det under Peace & Love.

Eventet börjar klocka 14 i Galaxen, Stora Björn.

Följ oss även om du inte kan vara med. På twitter kommer bl a jag att livetwittra: @bizandpleasure och hashtaggen #bandp. kommer samla ihop det som händer under dagen i mer matiga bitar och på kommer diskussionen förhoppningsvis fortsätta.

Facilitator är mina vänner Niklas Wass och Jan Blomström, och FalunBorlänge-regionen står som sponsor. Jag är onlinefacilitator.

Om du råkar vara på Peace & Love och vill vara med AFK så hör av dig till mig!