Kategorier
Plattformar Sociala medier

SIS skapar en portal för Twitter

SIS-index startar en Twitterportal och visar att det går att göra registreringen enkel och samtidigt skapa en viral marknadsföring av tjänsten på en och samma gång.

I veckan diskuterades behovet av en svensk Twitterportal och det var @lowengrip aka Blondinbella som tog upp frågan. Själv är jag positiv till alla möjliga portaler som samlar ihop användare av olika tjänster – jag tror inte det förstör något egentligen.

SIS-index var snabba på pucken och nu på lördagsförmiddagen har det exploderat i Twitteranvändare som registrerat sig på SIS-index Twitterportal.

Men inget index är meningsfullt om inte så många som möjligt faktiskt använder det och registrerar sig så jag uppmanar alla att gå till SIS och signa upp. Det roliga (som dock @fuffenz påpekade liknar lite spam) är att du bara behöver klicka på knappen och twittra att du lägger till dig på indexet. Viral marknadsföring, enkel registrering och communitykänsla i ett enda musklick.