Kategorier
Deepedition DigitalPR

Fortfarande strul med mail

Det är inte bara SJ och SL som har problem med logistiken. Som jag tidigare berättat så har jag stora problem med min mail just nu, vilket jag tidigare skrivit om. Det som jag lyckats att luska ut är att eftersom mitt webbhotell Oderland valt att flytta över mig på en strulserver trots att jag sett till att fixa de strulande scripten, så följde inte rätt inställningar med och därför får jag inte mail som går till adressen admin. Tills jag lyckats få ordning på MX-inställningar mm verkar dock adressen niclas@digitalpr.se fungera.

Jag kommer att försöka att byta webbhotell eftersom Oderlands vilja till service och hjälp sänkts rejält men tills dess kommer antagligen mailstrulet fortsätta.

Andra sätt att kontakta mig är via mobil 0706480861, twitter = @deeped eller via Facebook.

Uppdatering: Det är fixat nu.