Kategorier
Kommenterat

Kortbloggat:Digitalpr.se-2009/10/25

  • Twitterfundering #001 — jardenberg unedited
  • Jocke tycker att uttrycket context is king är fel. Jag är inte helt med på det. Men jag tycker precis som honom att det är tröttsamt att sätta regler för användandet av vare sig Twitter eller Facebook. Men jag ser det inte som någon lärandeprocess – eftersom en sådan har något sorts slut: jag ser det mer som att vi faktiskt idag har en möjlighet att skapa en de facto-frihet via nätet och konversationsmedier: frihet från att en elit är de enda som har tillgång till plattformar, frihet till att vem som helst ska välja att använda plattformarna på det sätt de finner bäst.

  • Cheferna oroas över Facebook – DN.se
  • Ibland känns det som om vi kommit en bit. Men det är en bit att gå (jag vet – det är en månad gammalt men jag ramlade över det i samband med min bloggpost om Geek Girls)

  • Social Media Banned from College Stadiums
  • Förbud mot kameror, mobiltelefoner och för säkerhets skull också förbud för alla att på något sätt rapportera och referera från matcher som SEC anordnar. Sjukt om man frågar mig.