Kategorier
Kommenterat

Kortbloggat på digitalpr.se-24 September 2009

  • Mallory From Family Ties Could Be A Harbinger Of What’s To Come With Twitter Retweets
  • Twitters nya retweetfunktionalitet har fått märkliga följder och jag är inte helt säker på att jag tycker funktionaliteten är helt koncis. Logiken i retweets ligger ju i att det är någon man litar på som skickar något: filtreringen ligger i närhet och relation. Att få ”okända” personer i flödet där relevansen kan vara låg utan kopplingen med sin vän kommer att förändra meningen med retweets.

  • Facebook’s Internal Stats Show People Are Sharing More
  • Sharing is caring. Siffrorna från Facebook är lite lätt sinnesutvidgande. 300 miljoner användare, 40 miljoner uppdaterar status åtminstone en gång per dag. Två miljarder foton delas varje månad. Två miljarder delade objekt skickas upp varje vecka och 65 miljoner accessar sajten via mobila enheter. Den som sa att Facebook skulle dö får nog sitta i samma rum som Ines Usmann.