Kategorier
Kommenterat

Kortbloggat på digitalpr.se-25 September 2009

  • RO fäller tre företag – Dagens Media
  • Nu får jag snart hjärnblödning på riktigt… Måste rensa upp Researcher.se och tror jag ska göra den som en motståndsblogg mot fördummande politisk korrekthet inom reklambranschen! Vi ska väl se till att reklam blir bättre – inte sämre? Att slå ner på uttrycket ”halva inne” med hänsyftning till socialt ansvar är helt uppåt väggarna! Jag tror jag ska anmäla RO för indirekt uppvigling eller nåt: för jag vill fan slå nån…

  • Wisely säger upp kreativ chef – Dagens Media
  • Ridå. Om man idag väljer att säga upp CD på grund av arbetsbrist kan man lika gärna lägga ner. Känns mer som om det ligger något annat bakom. Om inte – snacka om epicfail.

  • RO f?ller The Phone Houses julklappstips – IT24
  • Det är numera bevisat: Reklamombudsmannen är lika skitnödig som ERK var. Så trött man blir. Om man tittar på demografi så har Phone House inte gjort något konstigt: netbooks tenderar att appellera till kvinnor osv. Men enligt det politiskt korrekta ERK, förlåt, RO så ska det inte finnas några skillnader någonstans. All reklam ska vara avkönad, avekonomiserad och fullkomligt ointressant för alla.