Kategorier
Kommenterat

Kortbloggat på digitalpr.se-25 July 2009

  • Are Bing Users Twice As Likely To Click On An Ad Than Google Users?
  • Självklart handlar det om storleken men det är samtidigt en intressant implikation på att Bings inriktning på ”beslutshjälp” skapar högre grad av konvertering för annonsering än Googles ”sökmotor”.

  • The White House Blocks Twitter
  • Man förstår att det kanske inte skulle vara så kul att arkivera varje Tweet – men det borde inte vara svårt att sätta det i ett automatiskt mode. Känns onekligen märkligt att Obama-administrationen, som verkligen speedade upp sociala medierna i kampanjen gör såna här snedsteg.

  • ”… och många med mig …”
  • Läs Lotten om nätvänlighet kontra det som Birro och andra håller på med. Lotten är en blogg som alla borde läsa. Faktiskt.

  • Google Latitude on the iPhone? It's Terrible, Try Brightkite
  • Latitude blir sågat. Rejält.