Kategorier
Kommenterat

Kortbloggat på digitalpr.se-26 July 2009

  • Nya Windows 7 kan få Safari som webbläsare – MacWorld
  • Kan inte låta bli att fundera över om det här inte borde krävas av andra operativsystem? För mig veterligen kommer endast Safari med såväl Iphone som till MacOS.

  • Gästblogg: Vad är en cybernorm, egentligen?
  • Grundbulten för cybernormer och en oerhört bra basgenomgång av vad jag som planner intresserar mig för: vem är det, vad gör man och fr a hur påverkar det.

  • Bill Gates quits Facebook over 'too many friends' – Yahoo! News
  • Jag tycker det är en rätt skön inställning ändå – han skyller inte på något annat än sin egen svårighet att välja en Facebookstrategi. För det är väl faktiskt vad vi nu kanske behöver fundera över: en strategi hur man hanterar sin vänner. Definiera vad du vill ha Facebook till, vilken är din idé om ”vänner på Facebook” och håll dig till den.

  • Jättebråk om Systembolagets storsäljare – Konsumentvaror – E24.se
  • Jag tycker att det här mest visar PRVs inkompetens när det gäller att sila mygg och svälja kameler. Helt klart visar det här att myndigheten verkar bry sig mer om vem som skickar in en anmälan än innehållet: för California Red resp. White går emot det som vanligtvis är grundregler för varumärkesskydd hos PRV – och särskilt då ordskyddet.