Kategorier
Kommenterat

Kortbloggat/digitalpr.se-21 May 2009

  • Social Media Tips from a True Pro – Movable Type
  • Britney Spears har en egen social media manager. Lyssna på hennes tips om hur företag och varumärken kan lyckas med sociala medier.

  • Junta42 blog: Kodak: Why Content Strategy Is the Key to Marketing
  • Kodak är giganter på sociala medier. Också. Tidigt ute och nu jobbar man medvetet med det. Intressant är att de valt bort ”all-stars”-tänkandet runt bloggare mm som Steve Rubel för fram och istället gett de anställda möjlighet att blogga, dela bilder osv. Det har enligt Tom gett fördelen att de anställda också är mycket stolta över att delta i marknadsföringen, oavsett var de jobbar i organisationen. Det är det intressanta: distribuerad marknadsföring – helt enkelt så börjar vi, genom sociala medier, kunna se distribuerad marknadsföring: det är inte marknadsavdelningarna som bygger närvaron utan det är ett ansvar och en möjlighet för hela företaget. Det är en av de häftigaste grejerna med sociala medier: det är inte bara en disruption of media men också disruption of company structures.