Kategorier
Konferens Sociala medier

Disruptive Media imorgon

Annika Lidne har samlat ihop ett fantastiskt lag till morgondagens konferens om sociala medier: Disruptive Media.
Steve Rubel aka Micropersuasion är en riktig klassiker när det gäller sociala medier och att blogga kommer bli spännande att se live, liksom Brian Solis, som skapat PR 2.0. Han kommer att prata om att sätta tillbaka ”public in public affairs”. Övriga deltagare finns här. Roligt är också att Johan Ununger från Saltå Kvarn ska berätta om hur de jobbat med sociala medier, något som jag och Brit har haft en hel del med att göra.

Till vänster ser ni Axel Andéns widget som kommer att visa alla twitterinlägg som är taggade med #disruptivemedia.
Själv kommer jag att försöka blogga mig igenom dagen även om det oftast blir Twitter som sedan samlas ihop till en del tänk.