Kategorier
Kommenterat

Kommenterat på digitalpr.se – 30 April 2009

  • Twist – see trends in twitter
  • Ny sökmotor och trendstatistiktjänst för Twitter. Intressant.

  • General Mills Recruits Blog Backers
  • General Mills och deras MyBlogSpark är något som känns riktigt icke-sociala medier. Varför? Det är ett bloggnätverk där GM jobbar hårt för att sampla ut sina produkter fr a bland ”mom bloggers” dvs. en del av dem som gav Motrin huvudvärk. Problemet är att man dels försöker styra till att bara få goda recensioner av sina samplingar, de verkar inte säga åt bloggare att berätta att de är med i olika samplingsprgrm (snarare tvärtom). Jag tror att det kommer att förstöra möjligheten att faktiskt jobba med konversationsmarknadsföring när man på det här sättet satsar så hårt på att både kontrollera konversationen och varumärket.

  • Google breaks $100bn brand value threshold – Marketing news – Marketing magazine
  • Google blir alltså för att nå 100 miljardvärdet. Är det väntat eller förvånande? Jag är osäker.

  • Exempel på företag i sociala medier | The Brand-Man
  • Micco håller på att göra en lista om svenska företag på sociala medier.