Kategorier
Deepedition DigitalPR

Deepedition DigitalPR tar lite semester och tipsar om hösten

Det är dags för semester.

För mig som egenföretagare och delägare i United Power innebär det självklart att jag går ner i varv utan att försvinna. Men vila, påfyllnad och lite socialitet i köttvärlden lär det bli.

Själv tillhör jag dem som inte ”checkar ut” från sociala medier eftersom det är en del av min vardag och mitt liv. Läs gärna Karin Adelskölds utmärkta debattartikel om att Koppla upp och koppla av.

I början av augusti är jag tillbaka och då sätter hösten igång. Det är en mycket spännande höst. Efter ett tufft omställningsår för United Power så är vi nu på gång med massor av nya spännande projekt.

Jag och Sarah fortsätter att jobba ihop under konceptet #socialbydefault där vi också nu tillsammans jobbar med strategiska projekt för kunder i form av social medie-audit, strategiproduktion och annat. Men vi föreläser mycket gärna och om ni har en spännande idé för en föreläsning eller workshop – hör jättegärna av er!

Jag vill tipsa om några saker inför hösten:

  • Jag och Sarah har glädjen att få fortsätta med våra kurser på Berghs. Vår ”Bygga varumärke i sociala medier” är efterfrågad vilket gör att vi kommer att ge den tre gånger i höst: i början av september som du redan nu kan anmäla dig till, i oktober går den av stapeln 8-10 oktober och i december 10-12 december. Det är fantastiskt roligt att få möjligheten att möta så många duktiga och spännande personer i de sammanhangen.
  • För den som bor i Dalarna eller Gävle så ger vi tillsammans med Mellansvenska handelskammaren heldagskurser: för dig som är nyfiken på att addera sociala medier i ditt företag eller organisation. 24 september i Falun och 25e september i Gävle. Dessa kan du anmäla dig till här.

Vill med detta önska er alla en riktigt bra sommar!

/Deeped