Kategorier
Kurser

Kurs i Dalarna om sociala medier

Mellansvenska handelskammaren och United Power samarbetar om en kurs för företagare om sociala medier: Bli ett digitalt smart företag. Den bygger på den tredagarskurs som jag och Sarah ger på Berghs (om man är intresserad av den kursen kommer den komma igen i december). Och Sarah är såklart med under en av dagarna som lärare.

Så om du bor i Dalarna, eller känner att du kan komma tre fredagar så tycker jag du ska anmäla dig redan nu. Kurserna sker fredagar i november och kommer vara i Tällberg, Mora och Ludvika.

Den kommer bli mycket spännande då vi kommer att arbeta en hel del med både de egna företagen men också case som ligger både regionalt nära och vertikalnära.

Om ni vill höra mig föreläsa inför kursenr så finns chansen nu på fredag den 11 oktober på Scandic Hotel i Borlänge 7.30. Anmäl er direkt! Jag tar med er på en inspirations- och kunskapssafari in i ett medielandskap och en förändrad karta för marknadsföring.