Kategorier
Kurser

Bygga varumärke i sociala medier: gå en Berghskurs i sommar

Jag och Sarah Bernhardt Larsson har fått den fantastiska chansen att göra en intensivkurs på Berghs i juni. Den 12-14 juni kommer vi hålla kursen Bygga varumärke i sociala medier. Tanken är att fördjupa det vi många redan arbetar med: modeller för att sammanföra varumärkesarbete med sociala mediearbetet, ännu mer strukturerat arbeta strategiskt med varumärket och bygga taktiskt arbete för innehåll för att nå de mål med varumärket som man har. Och mycket mer – läs gärna beskrivningen av kursen. Gå den!

Det ska bli fantastiskt kul att äntligen borra ner sig i de två saker som jag brinner för allra mest: varumärken och sociala medier. Och sjukt roligt att göra det tillsammans med Sarah eftersom det innebär att man får det bästa av våra olika kompetenser: taktiskt och operativt från Sarah och strategi och modeller från mig.

Jag är övertygad om att det kommer bli mycket intressant! Ses!

Post #078 i #blogg100