Kategorier
Seminarium

This is advertising: Glöm inte att anmäla dig till #dkd13

Om ni missat det så kommer jag och @sa_na_si att prata på Search Integrations Digital Knowledge Day den 10e april. Självklart ska ni komma dit. När ni anmäler er så använd koden ”dns13” så får ni biljetten tusen spänn billigare. Förutom oss kommer extremt spännande talare som jag själv kommer älska att lyssna på. Så jag tycker ni ska komma dit även om jag får betalt för att säga det :)

Vårt jobb är att spana på de kampanjer som varit. Självklart kommer Black upp – en del har frågat både mig och Sarah vad vi tycker. Vi väntar till den 10e att berätta vad vi tycker. Ett gäng andra kampanjer kommer vi hissa eller dissa. Jag tror det kommer bli kul och förhoppningsvis lärorikt.

Här är vår introfilm – inspelad på Scandic Crown efter en intensiv Webcoasthelg:

Jag blev intervjuad av @c_brugge inför DKD::

Det är lite Spermaharen all over again men i 140 tecken. Ironiska generationen har hittat en ny kanal och dragit med sig ett gäng sena 80-talister i fördärvet.

Du kan läsa intervjun här där jag kanske inte är fullt lika krass hela tiden.

Hoppas vi ses!