Kategorier
Konferens

Inställt Aggro Pekuliar :( var: Aggro Pekuliar nu 1995 kr. Anmäl er nu!

Uppdatering: Tyvärr har Per fått lov att ställa in Aggro Pekuliar. Det återkommer i vår. Jag tänker inte missa det. 

 

Alltså. Min vän, kombattant, Bold-iten, kreatören och skägget Per Torberger aka @pellet har en vision. Eftersom jag vet att när han får en idé det alltid blir bra – eftersom han tillhör de unika personer som vågar att misslyckas, så visste jag att det som började som Peoples Front of Ideas och sedan blev Aggro Pekuliar kommer bli fullkomligt magiskt – eller uruselt.

Jag ville vara med. Han satsar tid, kapital och sin credd för att göra något nytt. Jag hänger på. För jag älskar sånt här:

Bakom varje event borde det finnas en stor idé. Ett mål, något man vill åstadkomma.
I Aggro Pekuliars fall är den idén att förändra deltagarnas världsbild litegrann, och att förändra deltagarna själva.
Jag hoppas att deltagarna lämnar eventet med en sprängande lust att verka, med nya insikter om sig själva och sitt arbete, och med ett starkare kreativt självförtroende.

Dyrt var det men ser man talarlistan så insåg åtminstone jag att det här inte var en kostnad utan en investering; en investering i det där svårfångade och värdefulla som kallas inspiration. Att höra talare som inte ingår i branschen, kunna sitta och förstå ROI utifrån en helt annan vinkel och översköljas av idéer som du ingen annanstans kan få tag på.

Men jo: över sjutusen kronor får många att hicka till, trots att det inte är dyrare än många andra konferenser där talarlistan knappast är mer spännande än på Aggro Pekuliar. Jag hade bestämt mig för att norpa på årets vinst i egna bolaget för att kunna gå.

Så idag släpper han det nya priset: 1995 ex moms. Galet, vågat och självklart kommer det kännas för Per. Men han vill göra det här och nu tycker jag att alla ska ta och anmäla sig. Den 22-23 november, på Maximteatern i Stockholm. Jag är säker på att det kommer bli grymt. Talarlistan gör mig svag i knävecken och sakerna som kommer hända runtomkring kan jag bara fantisera om. Anmäl er nu. Gör det bara. Vi ses där!