Kategorier
Deepedition DigitalPR

#Webcoast – ett västskutskt webbsmörgåsbord

Webcoast är som en smörgåsbord – det finns alltid saker man missar. Så mycket grid så lite tid. Ett fantastiskt bra event, kanske det bästa icke-campingbaserade unconference-eventet i Sverige.

Nu blev tyvärr det så att jag fick lämna walkover för söndagen och jag gissar att Disruptive leap med @annika liksom innehållssessionen med @detnya blir jättebra. Min session om What’s next in social media kommer jag att spela in och lägga ut så fort inte huvudet känns som om det skulle implodera.

Sessionen som jag mest kommer ta med mig är ändå den om ”laptoping”; forskning som Tomas Lindroth (@tlindroth) bedriver runt våra beteenden i möten mellan det analoga, fysiska och det digitala: hur förhåller vi oss till våra maskiner och hur förändras mellanmänskliga beteenden i det fysiska rummet genom att addera datorer.

Självklart var det kul att göra debatten med Brit om listor och influens – att jag sedan insåg att när Brit gjort slides så är man körd är en annan sak :). Tack @bisonblog för moderation och kul att skaka liv i gamla Debateon-formatet. Tror det kan vara ett bra format för såna här tillställningar. Sen finns det både vin och vatten i de sessioner man hann med.

Nästa år kommer vi alla till Göteborg igen!

 

Och för övrigt är det här och en del av “Jag är med och tävlar om Bineros grymma “surfplatta” så att @binero ska få några tävlande.