Kategorier
Deepedition DigitalPR

Dfs Dalarna, PRV och Deepedition

Jag kommer att hålla föredrag för Dataföreningen i Dalarna på onsdag. Det ska bli spännande och jag hoppas jag kan infria de högt ställda förväntningarna :).

För den som inte kan komma så är det självklart så att jag gärna kommer och föreläser i andra sammanhang: om sociala medier, om när ditt varumärke blir digital eller om digitala trender. Eller om det som ni känner är aktuellt för er inom marknadsföring.

Jag siktar att under senare delen av hösten också ha några öppna föreläsningar i Falun och Borlänge för personer som är intresserade. Skriv gärna i kommentarerna om just nu har intresse av att komma på en sådan.

Tills dess – jag skriver vidare här på bloggen om såväl digital PR och kommer att mer och mer skriva om varumärken i den digitala världen: något som jag för övrigt kommer att föreläsa om i PRVs monter på Bok- och Biblioteksmässan i Göteborg (kolla också in deras utmärkta PRV-blogg). De som saknar länkpostningarna kan gå till min Facebooksida där jag postar intressanta kommenterade länkar varje dag.

Om ni tycker att utseendet på Deepedition DigitalPR ibland ser lite underligt ut beror det på att företaget genomgår en smärre designförändring. Jag lever efter devisen att allt är i beta så förändringarna blir synliga lite pö om pö.