Kategorier
Deepedition DigitalPR

Gott nytt år från Strandh DigitalPR

Jag vill passa på att önska er ett gott nytt år!

Mitt år kommer att inledas med att jag åker till Las Vegas och CES. Jag kommer att vara där och blogga, twittra och filma på uppdrag av JMW för Microsoft Sverige och det ska bli oerhört spännande. Följ det hela på portalen.

Jag älskar gadgets, jag älskar det digitala. Det vi anar är en våldsam utveckling av antalet läsplattor som inte bara är ipad, det mobila kommer vara centralt men också 3D-TV. Det jag kommer att vara lite nyfiken på är också utvecklingen av inbäddad teknik: hur kommer våra bilar, våra tvättmaskiner, klockor – you name it – att se ut framöver.

Strandh DigitalPR går in i sitt tredje år (nästan) och blir ett aktiebolag i o m ingången av 2011, vilket är ett intressant steg in i framtiden som företagare.

Kommande år kommer jag att jobba mer som planner, arbeta med att ta fram strategier, koncept och planer för hur fr a sociala medier kan bli inte bara ett komplement utan en självklar del i marknadsmixen. Jag kommer också att jobba en del som generellt projektstöd och coach när det gäller varumärkes- och marknadsföringsstrategier respektive fortsätta att föreläsa och ge workshops.

Min idé när jag startade mitt företag var att jobba tillsammans med många andra. Inte att starta en ny byrå. Det fortsätter jag med. JMW vara min viktigaste uppdragsgivare även framgent. Jag fortsätter att göra inhopp i olika projekt tillsammans med andra men också jobba med egna projekt.

För övrigt kommer jag fortsätta att läsa och delge er det via Omvärldskoll. Målet är också att blogga mer än 2010 – om varumärken, den sociala webben och om marknadsföring i en era av konversation.

Jag hoppas att kunna ge fler kurser här i Dalarna och även utveckla ett antal samarbeten med kunder och partners vilket är riktigt spännande.

Så ett gott nytt år! Hör gärna av er om nya spännande idéer, uppdrag och samarbeten!