Strandh DigitalPR omvärldskoll [2010/11/05]

  1. HarassMap
  2. Som jag skrev hos @jocke som uppmärksammat Harassmap (http://jardenberg.se/b/harassmap-a-sadly-needed-service/): ett fantastiskt exempel på hur mobil och digital teknik inte bara har chansen att förändra företagande och marknadsföring utan också värderingar och människors perspektiv.

  3. ”Du var verkligen helt värdelös”
  4. Wojne wojne. Känns som om man blir flyttad cirka fem år tillbaka i tiden kanske mindre – Björn af Kleen och andra har upptäckt bloggandet och tar heder och ära av varandra inom mediabloggankdammen. Allt är som vanligt och det är bara plattformen som förändras. Nu är det twitters tur att lattjas med. Jaja.

  5. Is Facebook About To Kill Twitpic?
  6. Facebook släpper lös ytterligare delar av innehållet och aggregerar det till andra platser. Facebook håller verkligen på att bli 360-tjänst.

  7. Ipad banar väg för svensk e-boksboom
  8. Teknikskiftet är här. Men vi kommer inte se ”död” utan en sakta förändring.