Kategorier
Deepedition DigitalPR Seminarium

Föreläsningar, föreläsningar och Velodromia

Det är många föreläsningar för mig just nu. Oerhört spännande! Tisdagkvällen var en kort men oerhört spännande föreläsning för Marknadsföreningen i Västerås där mer än 100 personer deltog. Min föreläsning därifrån finns nu att hämta på Slideshare:

Om Slideshare strular finns en pdf att ladda ner här.

Onsdag morgon spenderade jag uppe i Leksand och föreläste för de blivande entreprenörerna som utbildar sig vid Entreprenörsskolan vid Campus Leksand. En helt annan sorts föreläsning med andra frågor. Roliga utmaningar.

Sedan åkte jag ner till Falun och Velodromia. Mer än tusen personer där det var unga entreprenörer, fr a från olika gymnasieskolor som jobbar med Ung Företagsamhet-konceptet så en hög av oss lite äldre. Teo Härén och Elaine Bergqvist höll inspirerande föreläsningar och några av de unga entreprenörer som brinner för företagande fick både via film och från scenen ge sina bästa tips.

Ett fantastiskt bra event av ett gäng unga brinnande personer där bland annat min Palladium Dalarna-kompanjonerna Johannes Hansen och Mattias Forsberg varit en av de drivande. Så roligt att det händer bra saker här uppe i Dalarna.

Uppdatering: En stor artikel om eventet finns här.

Fredag kommer jag föreläsa på Region Dalarnas satsning Kreativ Fredag. 45 minuter – det är en utmaning.