Kategorier
Deepedition DigitalPR Kurser Sociala medier

Sociala medier i Dalarna och Västerås

Det var en fantastiskt rolig dag i Mora som kommer fortsätta med ett antal kurser där vi gräver djupare och bredare – och mer kontextuellt för varje enskilt företag. November har vi siktet inställt på – jag kommer att berätta mer senare.

Nästa vecka kommer jag att föreläsa en hel del:

  • På tisdag hos Marknadsföreningen i Västerås. Det ska bli roligt – Västerås är en del av min sociala graf: släkt, vänner och mycket av min historia finns där. Klockan 18 på Aros Congress Center. Jag kommer att prata sociala medier, sociala varumärken och hur företag måste hitta ett sätt att förhålla sig till den nya medieverklighet som finns idag.
  • Onsdag morgon ska jag föreläsa och workshoppa med de blivande entreprenörerna på Entreprenörsskolan i Leksand – en utmaning så god som någon: kan jag som är 40 år verkligen ha något att ge unga hungriga entreprenörer? Jag tror det. Mötet är det viktigaste. Mellan mig och de unga, engagerade och drivna.
  • Fredag innebär jobb i Dalarna. Föreläsning på Region Dalarnas Kreativ Fredag och innan dess workshop med ett antal intressenter.