Kategorier
Kommenterat

Kort från Digitalpr.se-2010/02/13

 • Google Buzz Trick
 • Well… roande men onekligen en sorts Facebook-scamvarning…

 • HOW TO: Integrate Facebook, Twitter, and Buzz into Your Gmail
 • Jag är numera inte helt säker på att jag vill ha allt integrerat. Mitt användande förändras och de olika plattformarna fyller olika behov. Att ha dem i samma gränssnitt kan innebära att man ”ekar” mer istället för att bygga upp individuell nytta.

 • Batteriproblem i OS 3.1.3
 • Jag tillhör dem som inte jailbreakar iphonen eftersom jag är lat. Men när jag exempelvis ska utomlands kan jag behöva det men nu kommer alltså Apple att förhindra det mer och mer. Det är onekligen så att Apple blir mer och mer propreritära i sitt tänkande medan andra går åt andra hållet.

 • ”Cohn & Wolfe – som en lastbilschaffis på amfetamin”
 • Jag skulle helst lyssna hos North Kingdom. För i helvete – alla utanför Stockholm norr om Gävle blir fasen lokalpatrioter när det kommer till Westside och nittiotalets Skellefte-scen.

 • Buzz från DeWitt Clinton och Buzz
 • Idén med Buzz är samma som när det gäller Wave: att det inte ska vara propreritärt Google utan möjligt för vem som helst att utveckla det. Själv förstår jag inte varför andra inte utvecklat Wave-funktionalitet redan.

 • Social circle and content – Google
 • det här är både fascinerande och otäckt

 • Google: Buzz Is Staying in Gmail
 • Backlash för Buzz. Var det så smart att stoppa in Buzz i själva mailsystemet och koppla ihop allt? Jag är inte så säker på det.

 • Grading Google’s Acquisitions
 • Oavsett vad man tycker om Google så är det lite märkligt att de inte ser vad som implementerats i exempelvis Google Buzz från Jaiku-tänkandet.