Kategorier
Kommenterat

Kortbloggat:Digitalpr.se-2009/12/28

  • Resumé: Drygt 60 miljoner twittrar
  • För 75e gången. Twitter”trafiken” kan inte Comscore mäta – de kan bara mäta användningen av Twitter.com. Det är en jävla skillnad.

  • The Long Tail: What It Means for Your Content
  • Säkert är det så. Problemet är att trafik inte är det enda som måste mätas.

  • Vem ansvarar för felaktiga rubriker? | Second Opinion
  • Faktiskt lite skrämmande den nonchalans som SvD visar när det gäller rubriksättning. Är det så att vi nu går mot att även rubriken ska ses som ”marknadsföring” av artikeln och därmed som prioritet har att fånga intresse – inte nödvändigtvis vara ”sann” och koppla till det faktiska innehållet?

  • Resumé: ”Oerhört märklig personalpolitik”
  • Jag håller med Linda Leopold: Herlitz har inte riktigt lyckats att bygga det förtroende som en ny chefis på DN ska ha. Att gå ut och såga en artikel i den egna tidningen och sedan porta journalisten är minst sagt udda och tillhör kanske det mest surrealistiska på länge i mediasvängen. Man kan börja fundera hur bra koll chefredaktör och därmed ansvarig utgivare då har på kvaliteten i innehållet.

  • Seth's Blog: It's no wonder they don't trust us
  • Spot on mr Godin.