Kategorier
Kommenterat

Kortbloggat/digitalpr.se-06 July 2009

 • Resum? Linda Skugge blir Skugge & Co
 • Av någon anledning har jag lite svårt att ta Skugge på allvar faktiskt. Hon kör Brända Jordens Taktik och jag är skeptisk till att den fungerar i längden.

 • Carolina Gynning slutar blogga – DN.se
 • BLoggdöden #3456

 • What if God Texted the Ten Commandments?
 • hehe… lysande

 • Anders Fjeldstads blogg » Lunarspindeln BETA
 • Har du grejer kvar på Lunarstorm? Här kan du helt enkelt scrapa ner det och förflytta det.

 • Stampen stoppar sökmotorer – Dagens Media
 • Ridå Stampen. Jag är inte förvånad efter att ha varit på samma scen som Stampens VD vars stora problem verkligen var att sociala medier och andra medier nu gör att företag inte längre behöver gå över tidningen för att prata med sina kunder (läs mer här. Att göra det här är bara dumt. Riktigt dumt för det är knappast så att Stampen kommer att kunna dra ner Google, och det man skapar är incitament för andra att skapa sajter som rewritear alla nyheter och ger ut det gratis. Så tyvärr stampen – det här är rena döden för er.

 • åkestam.holst: Världens enklaste sociala medier-strategi (och den enda du behöver)
 • Jag tycker min käre vän Dan gör det lite väl enkelt men samtidigt är det intressant att fundera hur långt det faktiskt går att förenkla. Och del 2: att faktiskt ta konsekvenserna tycker jag är viktigt att lägga in i 1.