Kategorier
Deepedition DigitalPR Konferens

Rebootpostningarna rebootade

Jag har spenderat min tågresa upp mot Västerås med att gå igenom och fixa till alla livebloggar som jag gjort under Reboot11. Så om ni läst dem redan är ett tips att faktiskt göra det igen, om ni inte gjort det: Reboot är ganska märkligt. Det är som att ta en jättestor tugga av en salt, sur och söt vanlijbulle. Så jag hoppas att andra kan hitta nytta med mina livebloggförsök, men efter ett par sessioner är man rätt seg i skallen av alla nya tankar och nya intryck som man får.

Alla postningar har taggen Reboot så det är bara att ta en tugga själva. Kommer också att titta runt vad det finns för film mm som man kan lägga till och ikväll hoppas jag att kunna samla ihop intrycken till en Rebooted-postning.

Återigen så bevisas också min tes om att vi knappast enkelt kan byta ut analoga konferenser mot digitala – vi behöver träffas och det är i minglet mellan sessionerna, i baren och liknande som de intressanta relationerna byggs. Och än en gång bevisas det för mig att man – genom att ha konversationer och relationer på det digitala planet helt enkelt kan hoppa över mycket av "lära-känna"-stuff när man väl träffas.

Uppdatering: kolla också bilderna som blir uppladdade efter hand på Flickr: tag reboot11.