Kategorier
Konferens

Reboot #Reboot?

Allt handlar om att nu göra något. I år är temat Action. Jag kommer att uppdatera lite här och lite där.

Följ på Twitter: #rb11, #reboot11, #reboot

Reboot är en unconference där deltagarna är lika mycket ägare av innehållet. Programmet förändras under konferensens gång. Det handlar om framtiden och bygga de nya strukturerna. Själv kommer jag att försöka att lyssna på saker som kan ge mig nya idéer från andra håll. Reboot handlar om renässans – om pro-ams och att knyta ihop det ena med det andra: en sorts Restructuralism 2.0.

Utgångspunkten är att vi nu har pratat mycket men nu är det dags att . En bok Reboot11Book under två dagar, en wifi-bike (#wifibike) som ska byggas och under och efter så pågår ett skapande av en Reboot Catalogue av coola exempel. Designers for Action som kommer att jobba med design ad hoc under konferensen som vem som helst kan ge idéer och coola uppslag. RebootSchool för konferensdeltagarnas eventuella barn: Action Learning Lab. Reboot HackCenter som kommer att köra olika hårdvaruhacks och mjukvaruhacks – allt bygger på kollaboration och gemenskap, smarta idéer. Ikväll kommer en demotimme köras. RebootChallenge – utmaning om hundra actions med reglerna: de ska göras och det kan vara vad som helst. Använd #rebootact.

Sessions open.