Kategorier
Allmänt

Vågen som tar oss till nästa steg

Kommer ni ihåg den där första gången när ni testade Internet?
Att se presentationen av Google Wave ger mig samma hisnande känsla:

Det roliga var att igår frågade någon ”vad är det som kommer nu?” och jag pratade just om sömlös integration, att kunna samarbeta på nya sätt och att saker måste bli mycket mer uppdelade utifrån hur användarna för tillfället väljer att vara uppkopplade – inte utifrån vilken applikation man befinner sig i.

Idag kom Google Wave.

Uppdatering: Carnabybloggen har skrivit en lång postning runt Wave också liksom 901am. Bröderna Rasmusson har bloggat om hela processen och man kan lista sig för att få reda på när det kommer igång för publik användning. RWW menar att det fr a handlar om att förändra e-mailen. GigaOm är, precis som en hel del andra, rätt skeptiska. Min känsla är att det är få som insett att Google inte byggt en ny app utan bygger möjligheterna genom att använda nya standarder.