Kategorier
Kommenterat

Kommenterat på digitalpr.se – 17 May 2009

  • Stephen Fry
  • Stephen Fry visar att den som förstår tekniken förstår vad som måste förändras och att immaterialrätten följa med i utvecklingen.

  • First, stop the lawyers
  • Jeff Jarvis går igenom de förslag som en bunt jurister kommit upp med för att rädda gammelmedia. Han konstaterar att de är huvudlösa okunniga och som förslag sett kommer de att ta livet av traditionella media snabbare än snabbt.

  • Linkerati, Connectors, Sneezers, Spindlar – eh, vad tusan ska vi kalla dem på svenska?
  • Intressant post från Joinsimon där han försöker att hitta ett nytt namn (svenskt) för influencers, connectors och sneezers. Jag är inte alltid säker på att det alltid är nödvändigt att hitta svenska motsvarigheter – men ibland är det nog nyttigt. Så ge Joinsimon era idéer. Själv skulle jag behöva en svensk definition av Groundswell.

  • DN-mobilen vann pris i Miami
  • Grattis DN!