Kategorier
Analys Deepedition DigitalPR

Sociala medier är inte längre underground

En av de saker som står helt klart för mig efter dagens är att det finns en mycket större kunskap, insikt och ännu större intresse för sociala medier och konversationsmarknadsföring. De många av oss som spenderat tid och engagemang att berätta, förklara och dela vår kunskap om sociala medier och inspirera till att se möjligheterna att använda detta till marknadsföring och dialog för företag kan börja se att det lyckats.

För även om Stampens VD Thomas Brunegård på Marknadsföringens dag i Göteborg (han sa många saker som jag känt mig nödgad att kommentera) förklarade att “sociala medier är underground” så kan jag lugnt känna mig tillfreds att han faktiskt har fel. Sociala medier är inte underground. Det är en självklar del av den värld som människor lever och andas. Jag skulle kunna rada upp statistik som visar att sociala nätverk, bilddelningssajter, bloggar och alla andra sociala medietjänster används av en mycket hög grad av svenska folket.

Uppdatering: Sån här schysst recension är det kul att få!