Kategorier
Kommenterat

Kommenterat på digitalpr.se – 09 April 2009

  • Den föräldralösa toppbloggerskan var ett projekt av en kommunikationsbyrå | Kulturbloggen
  • Det här gör mig tvehågsen. Det är ett bra koncept – och teater handlar om att berätta en historia på ett sätt som gör att det är trovärdigt. Samtidigt – att gå stealth är alltid problematiskt och kan bita en i ändan rejält. Frågan är om bloggarna lyckats att bli så rejält mainstream att det här inte förstör förtroendet för de bloggar som faktiskt är på riktigt?

  • Ford Takes Online Gamble With New Fiesta – WSJ.com
  • Intressant kampanj och fr a att Ford lovar att faktiskt inte försöka att kontrollera innehållet som postas av de 100 testförarna. Självklart innebär ”gratis” att de kommer ha en bias åt att vara mer positiva än andra men det är ändå ett steg i rätt riktning. Bilbranschen har knappast varit framträdande på sociala mediearenan så det här kommer vara spännande att följa.