Kategorier
Kurser Socialbydefault

Lär dig bygga varumärke i sociala medier med #socialbydefault på Berghs

Social By Default

Jag och Sarah har nöjet, glädjen, äran att få köra vår kurs Bygga varumärke i sociala medier på Berghs även våren 2014. Årets version är såklart uppdaterad och passar den som både är relativ nybörjare och den som arbetat ett tag med sociala medier. Varje kurs revideras och ställs in utifrån de som går den i möjligaste mån.

Vi använder vårt koncept #socialbydefault.

Inriktningen för oss är att ta grunderna och bygga vidare med utökad kunskap. Vi arbetar med egna och förtjänade medier (bland annat ett pass runt digital pr), storytelling respektive content marketing, att förstå och utveckla kommunikation i en digital samtid, operativt arbete, socialt varumärke och mycket mycket mer. Det är tre intensiva dagar på Berghs som är uppskattade av de som gått kursen.

Anmäl dig redan nu till kursen i april  (det kommer att gå en kurs veckan efter midsommar också)

Missa inte vårt frukostseminarium på IT Solutions-mässan i Göteborg den 3e april!

Läs mer om våra föreläsningar och workshop som går under namnet #socialbydefault.